Welkom

Filmcafé Grave

Het Filmcafé Grave is een initiatief van de Adviesgroep Kunst en Cultuur (i.o.) van de gemeente Grave. Uitgangspunt van deze adviesgroep is om kunst en cultuur beter zichtbaar en meer tastbaar te maken voor de Graafse bevolking. Het Filmcafé Grave wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Grave en door subsidie van het Nederlands Fonds voor de Film.

In Filmcafé Grave kunt u genieten van een gevarieerd aanbod aan filmhuisfilms. Filmliefhebbers uit de wijde omgeving, met een goed gevoel voor ‘film met een beetje extra’, weten Filmcafé Grave inmiddels te vinden.

Filmcafé Grave richt zich op verschillende doelgroepen. Houdt de programmering scherp in de gaten, zodat u bijtijds weet welke films en ‘specials’ Filmcafé Grave voor u in petto heeft. Dat kan een bijzonder drankje zijn, dat past bij de sfeer van de film, maar ook een buffet of een boeiende inleiding met betrekking tot de film. Filmcafé Grave. Dat wilt u niet missen!

In 2015 is de thuisbasis van het Filmcafe Grave, het Palazzo Theater, afgebrand. Momenteel zijn wij bezig met het zoeken naar een locatie waar we een doorstart kunnen maken.