Programma

OPENLUCHTFILM FINDING YOUR FEET VERPLAATST NAAR 1 SEPTEMBER
FINDING YOUR FEET. Zaterdag 1 september, 21.00 uur (openluchtfilm)


OPENLUCHTFILM FINDING YOUR FEET VERPLAATST NAAR 1 SEPTEMBER

Het Filmcafe Grave heeft - gelet op de weersverwachting voor zaterdag 25 augustus as. - besloten de geplande openluchtvoorstelling te verplaatsen naar zaterdag 1 september as.

De weersverwachting voor zaterdag 25 augustus is niet goed. Er wordt een koel weertype verwacht met regen- of onweersbuien. Geen fijne omstandigheden om een openluchtfilm te draaien. Wat bij het besluit ook meespeelt is dat er - anders dan voorheen - geen inpandige uitwijklocatie aanwezig is. Eerder konden we nog op het allerlaatst, zelfs tijdens een film, bij een weersverslechtering alles naar binnen verplaatsen. Maar dat is nu niet (meer) mogelijk.

De openluchtvoorstelling wordt nu gehouden op zaterdag 1 september as. Plaats, tijdstip en film blijven hetzelfde: Markt/Hoofdwagt Grave, aanvang 21.00 uur, film FINDING YOUR FEET.

FINDING YOUR FEET. Zaterdag 1 september, 21.00 uur (openluchtfilm)

Samenvatting: Wanneer ‘Lady’ Sandra Abbott ontdekt dat haar echtgenoot al jaren een verhouding heeft met haar beste vriendin, besluit ze bij haar bohémienne zus Bif in te trekken. Door Bif en haar excentrieke vriendengroep én hun gezamenlijke liefde voor dansen leert Sandra dat het nooit te laat is voor een frisse start.

Richard Loncraine / 2018 / UK / / komedie, romantiek / 111 minuten
De filmposter! »»