Programma

JAARLIJKSE OPENLUCHTFILM OP 26 AUGUSTUS 2017
CAPTAIN FANTASTIC. Zaterdag 26 augustus, 21.00 uur (openluchtfilm)


JAARLIJKSE OPENLUCHTFILM OP 26 AUGUSTUS 2017

Op zaterdag 26 augustus aanstaande is het weer zover. Het Filmcafe Grave organiseert dan de jaarlijkse openluchtfilm. Gratis toegankelijk voor iedereen. Voor het programma, zie hieronder.

De openluchtfilm wordt gehouden op de Markt/Hoofdwagt in hartje Grave. Breng uw eigen camping- of tuinstoel mee of maak gebruik van een van de horecaterrassen. Tip: neem ook een dekentje o.i.d. mee want het kan fris worden in de avond.

De voorstelling begint rond 21.00 uur. Het precieze aanvangstijdstip hangt af van het weer. Het moet donker genoeg zijn.

Bij slecht weer vervalt de openluchtvoorstelling. Er wordt dan uitgeweken naar 2 september aanstaande. Op de dag van de voorstelling leest u uiterlijk omstreeks 18.00 uur op deze website of de voorstelling doorgaat of niet.

CAPTAIN FANTASTIC. Zaterdag 26 augustus, 21.00 uur (openluchtfilm)

Samenvatting: Dramedy over een vader die zijn zes kinderen opvoedt in de bossen van de Pacific Northwest, tot ze plots worden gedwongen hun paradijsje te verlaten.

Film: In de prachtige bossen in het noordwesten van Amerika heeft Ben (Viggo Mortensen) zijn ideale wereld geschapen. Een perfecte plek voor zijn zes kinderen, ver weg van de hectiek en de sociale druk van het hedendaagse bestaan. De kinderen studeren en leren jagen. Het leven is puur en overzichtelijk. Wanneer hij echter hoort dat zijn vrouw, die eerst maanden in een ziekenhuis verbleef, is overleden, trekt hij met zijn kinderen de boze bewoonde wereld in. Om zijn vrouw te beschermen tegen de burgerlijke begrafenis die haar ouders voor ogen hebben. Wat volgt is een vaak erg grappige, tegendraadse film waarin tegen veel heilige huisjes wordt geschopt. Bovendien stelt Ross (bekend als acteur in de series Big Love en Silicon Valley) rake vragen over ouderschap, opvoeding en de huidige consumptiemaatschappij.

Matt Ross / 2015 / VS / 118 minuten