Programma

Filmvoorstelling 31 augstus 2019 gaat door
OPENLUCHTFILM 'GREEN BOOK' ZATERDAG 31 AUGUSTUS 2019
GREEN BOOK. Zaterdag 31 augustus 2019, 21.00 uur (openluchtfilm)


Filmvoorstelling 31 augstus 2019 gaat door

Onze filmvoorstelling van vanavond gaat gewoon door. Er lijkt wel wat regen aan te komen maar heel erg dreigend ziet het er niet uit. Neem voor de zekerheid een poncho, regenjas of iets dergelijks mee. Geen paraplu's, dan ziet uw achterbuurman of -vrouw niets meer.

Het filmcafe Grave wenst u een fijne voorstelling.

OPENLUCHTFILM 'GREEN BOOK' ZATERDAG 31 AUGUSTUS 2019

Het Filmcafe Grave organiseert op zaterdag 31 augustus aanstaande haar jaarlijkse openluchtfilm. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar vrijdag 6 september.

Deze openluchtvoorstelling wordt gehouden op de Markt/Hoofdwagt Grave, aanvang 21.00 uur, film. Breng uw eigen (camping)stoel mee of maak gebruik van een van de gezellige terrassen op de Markt.

GREEN BOOK. Zaterdag 31 augustus 2019, 21.00 uur (openluchtfilm)

Samenvatting: Een inspirerend, hartverwarmend en waargebeurd verhaal over de hechte vriendschap tussen een uitsmijter (Viggo Mortensen) en concertpianist (Mahershala Ali); die gedwongen worden hun verschillen opzij te zetten om de meest onvergetelijke reis van hun leven te maken. Wanneer pianist Don Shirley in 1962 op zoek is naar een lijfwacht voor zijn tournee door het zuiden van Amerika, komt hij in contact met Tony Lip. Een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter die graag wat wil bijverdienen. Samen reizen ze door verschillende ‘blanke’ staten aan de hand van een speciale reisgids (The Green Book) die hen informeert over plekken waar Afro-Amerikanen welkom en veilig zijn. Tijdens hun reis worden zij geconfronteerd met hun tegengestelde persoonlijkheden, gevaar en racisme maar ook met onverwachte menselijkheden en een volle dosis humor. Om veilig thuis te komen zullen zij hun verschillen aan de kant moeten zetten er ontstaat een bijzondere vriendschap.

Peter Farrelly | VS | 2018 | komedie, drama | 130 min
De filmposter! »»