Programma

JAARLIJKSE OPENLUCHTFILM OP 25 AUGUSTUS 2018
FINDING YOUR FEET. Zaterdag 25 augustus, 21.00 uur (openluchtfilm)


JAARLIJKSE OPENLUCHTFILM OP 25 AUGUSTUS 2018

Op zaterdag 25 augustus aanstaande is het weer zover. Het Filmcafe Grave organiseert dan de jaarlijkse openluchtfilm. Gratis toegankelijk voor iedereen. Voor het programma, zie hieronder.

De openluchtfilm wordt gehouden op de Markt/Hoofdwagt in hartje Grave. Breng uw eigen camping- of tuinstoel mee of maak gebruik van een van de horecaterrassen. Tip: neem ook een dekentje o.i.d. mee want het kan fris worden in de avond.

De voorstelling begint rond 21.00 uur. Het precieze aanvangstijdstip hangt af van het weer. Het moet donker genoeg zijn.

Bij slecht weer vervalt de openluchtvoorstelling. Er wordt dan uitgeweken naar 1 september. Op de dag van de voorstelling leest u uiterlijk omstreeks 18.00 uur op deze website of de voorstelling doorgaat of niet.

FINDING YOUR FEET. Zaterdag 25 augustus, 21.00 uur (openluchtfilm)

Samenvatting: Wanneer ‘Lady’ Sandra Abbott ontdekt dat haar echtgenoot al jaren een verhouding heeft met haar beste vriendin, besluit ze bij haar bohémienne zus Bif in te trekken. Door Bif en haar excentrieke vriendengroep én hun gezamenlijke liefde voor dansen leert Sandra dat het nooit te laat is voor een frisse start.

Richard Loncraine / 2018 / UK / / komedie, romantiek / 111 minuten
De filmposter! »»